Termeni si conditii

Termeni si conditii stepon.ro

Site destinat persoanelor rezidente in Romania. 

Informații generale

Confidențialitatea datelor dumneavoastră cu caracter personal reprezintă una dintre preocupările principale ale detinatorului Iulian Gherghi, în calitate de operator de date.
Acest document are rolul de a vă informa cu privire la prelucrarea datelor dumneavoastră cu caracter personal, în contextul utilizării site-ului stepo.ro

Acest portal a fost creeat cu scopul de a imbunatati experianta consumatorului de bunuri si produse si de a facilita luarea de decizii asupra bunurilor alese spre cumparare. O pasiune personala ce amplificata se doreste a fi de mare ajutor tuturor. 

Astfel incat ca si operator al acest voi incerca sa limitez cat mai mult colectarea de date personale sensibile. Astfel ca prin acest portal nu nu se vor cere date personale sensibile precum:

 • codul numeric personal
 • numarul de cont bancar sau cel de pe cardul bancar
 • codul cardului de sanatate
 • situatia familiala 
 • apartenenta politica
 • etnia
 • orientarea sexuala

 

Categoriile de date cu caracter personal prelucrate

Dacă sunteți vizitator al prezentului site, va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal pe care le furnizați în mod direct în contextul utilizării acestuia, cum ar fi datele pe care le furnizați în cadrul secțiunii de contact / întrebări / comentarii / reclamații, în măsura în care ne contactați în acest fel.

III. Scopurile și temeiurile de prelucrării

Dacă sunteți vizitator al Site-ului, stepon.ro  prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

pentru activităţi de marketing, respectiv pentru transmiterea, prin intermediul mijloacelor de comunicare la distanţă (e-mail, sms), de comunicări comerciale privind produsele şi serviciile oferite  prin intermediul Site-ului stepon.ro

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază consimțământul dumneavoastră, dacă alegeți să-l furnizați in momentul in care continuati sa navigati pe acest portal (site)

Vă puteți exprima consimțământul pentru prelucrarea datelor în acest scop prin completarea și bifarea căsuței corespunzătoare din formularul pentru abonarea la newsletter disponibil pe Site. Pentru dezabonarea de la primirea unor astfel de comunicări comerciale puteți folosi opţiunea de la finalul fiecărui e-mail/ sms conţinând comunicări comerciale.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

Când vizitatorii lasă comentarii pe site, colectăm datele arătate în formularele de comentarii, dar și adresa IP a vizitatorului și șirul agenților utilizator din navigator pentru a ne ajuta la detectarea spamului.

Un șir făcut anonim (numit și un hash), creat din adresele tale de email, poate fi furnizat serviciului Gravatar pentru a vedea dacă îl folosești. Politica de confidențialitate a serviciului Gravatar este disponibilă aici: https://automattic.com/privacy/. După aprobarea comentariului, fotografia ta de profil este vizibilă pentru public lângă comentariul tău.

Colectăm informații despre vizitatorii care comentează pe siturile care folosesc serviciul anti-spam Akismet. Informațiile pe care le colectăm depind de modul în care utilizatorul inițializează Akismet pe sit, dar, de obicei, includ adresa IP a comentatorului, agentul utilizator, referentul și URL-ul sitului (împreună cu alte informații furnizate direct de comentator, cum ar fi nume, nume utilizator, adresă email și comentariul în sine).

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării consimțământului pentru prelucrarea datelor dumneavoastră în acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

pentru rezolvarea plângerilor, reclamaţiilor şi pentru a monitoriza traficul și a îmbunătăţii experiența dumneavoastră oferită pe Site.

Temei: Prelucrarea datelor dumneavoastră pentru acest scop are la bază interesul legitim al operatorului de a asigura funcționarea corectă a Site-ului, precum și pentru a îmbunătății permanent experiența vizitatorilor Site-ului, inclusiv prin soluționarea diferitelor comentarii, întrebări sau reclamații.

Furnizarea datelor dumneavoastră în acest scop este voluntară. Refuzul furnizării datelor pentru acest scop nu va avea urmări negative pentru dumneavoastră.

Acest site utilizează caching-ul pentru a facilita un timp de răspuns mai rapid și o experiență mai bună a utilizatorului. Caching-ul stochează o copie duplicată a fiecărei pagini web care este afișată pe acest site. Toate fișierele cache sunt temporare și nu sunt niciodată accesate de nici un terț, cu excepția cazului în care este necesar pentru a obține suport tehnic de la furnizorul plugin-ului cache. Fișierele cache expiră conform unui program stabilit de administratorul site-ului, dar pot fi ușor curățate de administrator înainte de expirarea lor naturală, dacă este necesar.

Terte parti ce folosesc datele dumneavoastra in momentul navigarii pe acest portal:

 

Durata pentru care vă prelucrăm datele

Ca principiu, operatorul site-ului va prelucra datele dumneavoastră cu caracter personal atât cât este necesar pentru realizarea scopurilor de prelucrare menționate mai sus.

In momentul publicarii prezentului articol, datele dumneavoastra personale nu sunt colectate in mod expres de catre operator si catre terte parte. Pentru a putea sterge datele furnizate este necesar doar sa resetati cookie-urile din browserul de pe care navigati

Dezvăluirea datelor cu caracter personal

Pentru îndeplinirea scopurilor de prelucrare,operatorul poate dezvălui datele dumneavoastră către parteneri, către terțe persoane sau entități care sprijină buna functionare a prezentului portal ori către autoritățile publice centrale/locale, în următoarele cazuri exemplificativ enumerate:

 • pentru administrarea Site-ului;
 • în situațiile în care această comunicare ar fi necesară pentru atribuirea de premii sau alte facilități persoanelor vizate, obținute ca urmare a participării lor la diverse campanii promoționale organizate de către operatorului prin intermediul Site-ului;
 • pentru menținerea, personalizarea și îmbunătățirea Site-ului și a serviciilor derulate prin intermediul lui;
 • pentru efectuarea analizei datelor, testarea și cercetarea, monitorizarea tendințelor de utilizare și activitate, dezvoltarea caracteristicilor de siguranță și autentificarea utilizatorilor;
 • pentru transmiterea de comunicări comerciale de marketing, în condițiile și limitele prevăzute de lege;
 • atunci când dezvăluirea datelor cu caracter personal este prevăzută de lege etc.

Transferul datelor cu caracter personal

Datele cu caracter personal furnizate către operator pot fi transferate în afara României, dar doar către state din Uniunea Europeană.

 

StepOn
Logo
Shopping cart