Sari la conținut

Cele mai frumoase cizme de vară in 2022

Cele mai frumoase cizme de vara in 2022

Vara, o ținută lejera este foarte importanta pentru a te simți în largul tău. De aceea o pereche de cizme de vara, lejeră și foarte frumoasă te va face să te simți în al 9 lea cer.

Cu siguranță ai văzut pe stradă zeci de doamne sau domnișoare purtând cu stil cizme de vară care mai de care mai colorate. De la prima vedere observi că sunt mandre de cizmele lor de vara care mai de care mai colorate.

Sunt multe modele de cizme de vara și poate îți va fi greu să alegi melul preferat însă cu siguranță noi te îndemnăm sa faci alegerea cea mai buna in funcție de gusturile tale.

Cizme de vara perforate

Cizmele de vara perforate sunt cele mai răspândite. De ce? Pentru că sunt foarte versatile, de obicei în nenumărate culori și sunt foarte lejere. De obicei sunt și bine aerisite datorita perforațiilor pe care le are pe carâmbi. De asemenea, pentru că sunt destul de înalte, acestea te pot ajuta să îți aranjezi felurite outfitt-uri care mai de care mai deosebite.

Cizme de vară perforate si fronsate Ilinca 5 din piele întoarsă Nude

IMG 20210422 103808

O culoare magica, se poate purta cu absolut orice. Toc înalt de 9 cm se adresează doamnelor ce sunt obișnuite pe tocuri.

Le poti asorta cu rochii largi tip sac sau pantaloni scurți de jeans.


Cizme de vară perforate și fronsate Ilinca 5 din piele întoarsă verde

20200524 201048
Cele mai frumoase cizme de vară in 2022 10

Îți doresti o culoare deosebita? Alege acest verde piele întoarsă, garantez că este o culoare rar întâlnită. De asorta… Se poate asorta cu rochii lungi și largi, fuste scurte și pe corp sau pantaloni scurți. Înălțimea tocului este de 9 cm dar se poate realiza pe comandă și cu un toculeț mai mic


Cizme de vara perforate si fronsate Ilinca 5 Negre

IMG 20210422 104055

O pereche de cizme pe care o poți purta la absolut orice. Exact, negrul se poarta la orice. Nu îți dorești să etalezi extravagantă și bun gust? Alege acest model și cu siguranță vei fi in centrul atenției.

Le poti asorta cu rochii largi tip sac sau pantaloni scurți de jeans.


Cizme de vară perforate Donna Mia piele întoarsă Roșie

20210627 102916
Cele mai frumoase cizme de vară in 2022 11

Îți doresti o culoare deosebita? Este foarte important daca ști că ți se potrivește. Roșul că focul și eventual o pereche de jeans scurt cu un maieu frumos alb, este tot ceea ce ai nevoie pentru o ținută lejeră de vara.


Cizme de vara perforate din piele Box Negru

IMG 20210304 165222

Avem foarte multe iubitoare de cizme perforate de vara ce prefera acest model. Îl preferă pentru că este versatil, se poarta la orice, le poți purta înalte sau le poți lăsa în jos fronsate

Le poti asorta acu rochii largi tip sac sau pantaloni scurți de jeans.


Cizme de vara gen bocanc Summer Wear Box Negru

IMG 20210419 095217
Cele mai frumoase cizme de vară in 2022 12

Când îți dorești o vara plina de festivaluri alegi cizme de vara gen bocanci. Cu siguranță vei aprecia recomandarea noastră. Aceste cizme vor fi tot ceea ce trebuie la un concert rock sau petreceri pe plaja.

Le poți purta cu fuste scurte și lărguțe, jeans lung sau scurt sau chiar cu rochii lungi lărguțe și înflorate.


Sunt foarte multe modele de admirat dar și de cumpărat. Vezi ceea ce ți se potrivește și nu lasă lumea să spună că vara nu se poarta cizme. Ba da. Chiar recomand. Vei avea o ținută sofisticata în comparație cu persoanele de lângă tine care prefera sandalutele sau pantofii sport.


Cizme de vara perforate Ilinca din piele naturală Nude

2900

Toc de 7 cm și decupate la vârf. Comoditate și eleganță. Ai un model deosebit de cizme de vara perforate dar și decupate. Mai mult nu se poate. Sau da, se poate. Intri pe site și le poți personaliza, schimbi culoarea sau tipul de piele.

Le poti asorta acu rochii largi tip sac sau pantaloni scurți de jeans.


Cizme de vara perfotate Ilinca piele naturala box Galben

DSC 0395
Cele mai frumoase cizme de vară in 2022 13

Îți doresti o culoare deosebita? Acum ai. Cu siguranță rar vei vedea persoane care sa poarte cizme galbene. Și asta nu că ar fi urate ci pentru că nu prea sunt mulți producători care să aibă curajul de a prezenta pe piata culorile aprinse.

Bucură-te de acest model de cizme alaturi de o ținută simpla. O bluziță colorata, pantaloni scurți și eventual la mana niște brațele frumoase.


Îți ușurăm sarcina de a alerga după vestimentație pe care sa o asortezi cu cizmele de vara. Foarte ușor poți asorta tipul acesta de încălțăminte cu rochii de zi, pantaloni scurți sau bluze gen rochie.

Apeși pe link și într-o clipă vei vedea recomandările.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.