Sari la conținut

Regivero – Tratament impotriva căderii părului

Lupta împotriva căderii părului poate lua sfârșit. Tratament împotriva căderii părului revoluționar realizat de către echipa Regivero vine cu rezultate notabile si dovedite vine la un preț imbatabil. Garanția de 60 de zile dovedește clar ca aceștia sunt siguri ca produsul funcționează perfect.

Tratament impotriva cadrii parului Regivero

Pret: 155 lei

regivero tick 12 ingrediente naturale.

  regivero tick 90,4% declară că părul lor este mai sănătos.

  regivero tick 80,9% declară că a redus căderea părului.

  regivero tick Grad de satisfacție de peste 98% în urma review-urilor.

  regivero tick Rezultate dovedite clinic.

  regivero tick 6 Certificări pentru calitate și eficacitate.

  regivero tick Banii înapoi dacă nu ai rezultate în 60 de zile.

La Regivero am dezvoltat cel mai eficient tratament împotriva căderii părului, bazat pe ingrediente active naturale.

În natură găsim o multitudine de elemente care te pot ajuta să îți menții starea de sănătate și frumusețe. Chiar și atunci când te confrunți cu probleme legate de căderea părului poți să te bazezi pe multe ingrediente naturale.

Este indicat să alegi un tratament natural bazat pe active naturale, deoarece va fi mult mai compatibil cu pielea și părul tău. Astfel eviți posibilele reacții adverse date de anumiți compuși sintetici.

S-a dovedit că produsele care au în compoziție ingrediente concentrate naturale rezolvă mai eficient problema căderii părului. După mai mulți ani de cercetări am ajuns la o soluție naturală și eficientă pentru stoparea căderii părului.

TRATAMENT IMPOTRIVA CADERII PARULUI – CUM FUNCȚIONEAZA SOLUȚIA REGIVERO

Tratamentul REGIVERO împotriva căderii părului acționează atât de eficient pentru că este alcătuit din ingrediente naturale și elemente esențiale vieții părului tău.

  1. Hrănește și întărește părul cu elemente esențiale vieții, precum proteina placentară, extractul de măsline, keratina, glucoza, arginina și un complex de vitamine B3, B5 și B6.
  2. Stimulează circulația sanguină, pentru a putea asigura un aport suplimentar de micronutrienți la rădăcina firelor de păr, cu ajutorul proteinei placentare de origine animală, argininei și vitaminelor din grupa B.
  3. Reduce secreția exagerată a glandei sebacee, ajutând la reglarea sebumului și reduce producția de DHT (Dihydroxytestosterone) cu ajutorul Zincului și a extractului de ceai verde.
  4. Protejează părul împotriva stresului oxidativ (razele UV şi IR, poluare, medicaţie, stres în exces) prin complexul de polifenoli obţinut din extract de măsline și Biokeratina.

BENEFICII UNICE DACĂ ALEGI SOLUȚIA UNICA OFERITA DE TRATAMENTUL IMPOTRIVA CADERII PARULUI – REGIVERO

REGIVERO este aliatul perfect în lupta împotriva căderii părului, pentru că îți oferă 3 avantaje esențiale pe care concurența nu ți le asigură.

Primești consultanță gratuită pe toată durata folosirii produselor noastre, consultanță oferită de specialiștii REGIVERO. Grație acestui beneficiu, economisești 300 de lei, cât ar costa un consult dermatologic și obținerea unui tratament.

Îți oferim o schemă de tratament personalizată, astfel încât să folosești corect produsele noastre și să obții cele mai bune rezultate, în cel mai scurt timp posibil.

Garanția pe satisfacție. REGIVERO îți pune la dispoziție singurul tratament dermato-cosmetic împotriva căderii părului pentru care producătorul își asumă 100% responsabilitatea. Mai exact, dacă nu ești mulțumit de rezultatele obținute și nu observi o îmbunătățire vizibilă în 60 de zile, îți primești banii înapoi.

Acum este momentul să iei atitudine și să îți recuperezi încrederea în tine! Nu aștepta până va fi prea târziu și renunță acum să mai folosești produse care sunt ineficiente sau ale căror beneficii întârzie să apară.

REGIVERO este singurul tratament împotriva căderii părului care îți asigură rezultate vizibile în primele 60 de zile de utilizare. REGIVERO a obținut 6 certificări internaționale de eficiență, calitate și siguranță și este recomandat de peste 100 de specialiști, dermatologi, hairstyliști și influenceri. REGIVERO a rezolvat complet problema căderii părului pentru 8 din 10 persoane care au folosit tratamentul nostru. Nu uita, îți primești integral banii înapoi dacă nu ești 100% mulțumit de rezultate!

Achiziționează acum tratamentul REGIVERO și învinge căderea părului!

Iata cateva testimoniale de la clientii care au cumparat acest tratatment

Anca Apetri

Sunt foarte multumumita de produse.Cu toate ca nu le folosesc de mult timp (max 2 luni),părul nu mai cade.Eu recomand cu cea mai mare încredere aceste produse.Cu siguranță eu le voi comanda în continuare.

Cristina Maria

“Produse foarte de calitate!
Am aflat despre produsele Regivero de pe facebook si m-am gandit sa le incerc, in speranta de a diminua caderea excesiva a parului aparuta in urma unei perioade prelungite de stres.
Am comandat online si le-am primit in foarte scurt timp. Spre uimirea mea, dupa o luna de folosire, rezultatele au aparut! Mult mai putin par cazut, stralucire, aspect sanatos si senzatia de par foarte curat dupa folosire!
Recomand cu toata increderea produsele!
Multumesc, Regivero!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.