Incalzitor ceara profesional dublu

Frumusetea la exterior este foarte importanta, astfel ca tot corpul tau trebuie sa arate impecabil. .

Esti obijniuta sa te epilezi singura sau poate lucrezi la un salon? Ai cele mai bune produse la dispozitie..

Cu Incalzitor ceara profesional dublu vei face minuni si vei impresiona pe toata lumea cu iscusinta ta si felul in care tu lucrezi.

Comanda acum pe nailsup.ro la cea mai buna calitate.

Doar pe StepOn.ro descoperi cele mai bune oferte sau cele mai ok preturi la toate produsele de beauty.

Poti alege si alte produse din oferta noastra.. in categoria produselor pentru epilare .

Mai exact daca cauti produse sau accesorii pentru epilare, apasa pe link-ul de mai sus.

In magazinul NailsUp gasiti Incalzitor Ceara Profesional Dublu. Acesta este un aparat profesional, ce poate fi folosit cu usurinta in salon, centre de ingrijire si cosmetica sau chiar la tine acasa.Incalzitor Ceara Profesional Dublu este dotat cu buton reglabil al temperaturii, dar si cu LED, se semnalizeaza starea de functionare al acestuia. Cuvel incorporate se poate detasa de aparat si au o capacitate de 450g in care puteti adauga ceara necesara epilarii. Incalzitor Ceara Profesional Dublu este reglabil pana la 80 grade C. Ceara va ajuge rapid in stare lichida si va ramane asa pentru suficient timp, ca tu sa poti efectua procedeul epilarii. Mod utilizare : Adaugi Incalzitor Ceara Profesional Dublu in priza, apoi pozitionezi ceara in interiorul acestuia, in ambele cuve, setati temperatura dorita si astepti ca aceasta sa ajunga in starea lichida de care ai nevoie. Specificatii : LED – ce semnifica starea de functionare Buton – Pornire/ Oprire Buton reglabil pentru setarea temperaturii pans la 80 grade C Fir cu stecher pentru priza 2 Cuve din aluminiu rezistent

Brand: Nails Up

Descopera toata colectia de kit-uri de unghii disponibila in catalogul nostru

!! Produsele prezentate sunt comercializate de nailsup.ro. Preturile si stocurile valabile nu sunt actualizate in timp real, de aceea nu ne asumam responsabilitatea in cazul in care acestea sufera modificari. !!

Site-ul StepOn.ro este partener de promovare pentru produsele prezentate in site, nu detine produsele si nici nu le comercializeaza. Navigarea pe acest site sau achizitia produselor preferate in site-ul partener nu va aduce costuri suplimentare fata de cele afisate de partener.

Lasă un răspuns